Jäseneksi

Kiinnostaako anime tai manga Kemin alueella? Silloin Aningan jäsenyys varmasti kannattaa. Järjestämme jäsenillemme vuosittain monenlaista tapahtumaa esimerkiksi allnightereita ja piknikkejä. Olemme myös mukana järjestämässä isompia tapahtumia.

Aningan jäseniksi ovat tervetulleita kaikki animesta ja mangasta kiinnostuneet henkilöt. Tällä hetkellä jäseniä on parikymmentä ja ikähaitari on laajahko, ylä-asteikäisistä kolmikymppisiin.

Jäseneksi voi liittyä tulemalla Aningan tapahtumiin ja pyytämällä hallituksen jäseneltä jäsenhakemuksen täytettäväkseen ja maksaa kuluvan vuoden vuosimaksun. Voit myöskin tulostaa hakemuksen, tuoda sen täytettynä Aningan tapahtumaan ja samalla maksaa vuosimaksun.

Jäseneksi haluavan tulee hakemuksessaan ilmoittaa itsestään seuraavat tiedot: nimi, osoite, ja sähköpostiosoite. Aningan vuosittainen jäsenmaksu on viisi euroa (5 €).

Mikäli jäsen liittyy yhdistykseen tammikuun ensimmäisen päivän ja kesäkuun viimeisen päivän välisenä aikana, hänen on maksettava vuosimaksu seuraavan vuoden vuosimaksu vuoden ensimmäiseen allnighteriin mennessä. Kun taas, jos jäsen liittyy yhdistykseen heinäkuun ensimmäisen päivän ja joulukuun viimeisen päivän välisenä aikana, hänen on maksettava vuosimaksu seuraavan vuoden syysloman allnighteriin mennessä.

Yhdistyksen rekisteriseloste löytyy täältä.

Aninga ry – Kemin seudun anime- ja mangayhdistys