Keskustelukanavat

Aningalla on vuosien varrella ollut useita keskustelukanavia. Niistä aktiivisin kuitenkin on Facebook sivu, joka on uusittu vuonna 2014. Alunperin toiminta kuitenkin lähti käyntiin IRC-kanavan kautta ja siksi sitä varten on erikseen ohjeistusta omalla sivulla ja siksi siitä ei tässä ole enempää mainintaa.

Facebook

Aningan aktiivisimpana ollut tiedotuskanava, facebook sivu, löytyy täältä. Facebookin kautta löytyy näkyvimmin Aningan tiedotteet ja luomme kaikista omista tapahtumistamme Facebook -tapahtuman.

Sähköpostilista

Aningalla on käytössä sähköpostilista, jota kautta jäsenistömme saa sähköpostitiedotteita tapahtumista. Sähköpostilistalle pääsee yhdistykseen liittymisen yhteydessä, mutta mikäli et ole saanut tapahtumista sähköpostia, ota yhteys hallituksen jäseniin.

Foorumi

Aningan foorumi sijaitsee Anikin sivuilla. Se on myös ollut aktiivinen tiedotuskanava, mutta nykyvuosina vähän hiljaisempi. Tiedotteet tulevat kuitenkin jatkossakin myös sitä kautta.

Twitter

Uusin Aningan keskustelukanava on Twitter, @AningaFI, joka luotiin vuoden 2014 kesän aikana. Twitter tilin tarkoituksena on pitää yllä tapahtumien aikaista tiedotusta sekä vähän ”humoristisempia” postauksia.

Aninga ry – Kemin seudun anime- ja mangayhdistys